Volleybal LEEFT

2 mei 2020

Volleybal LEEFT is een initiatief wat is ontstaan binnen Team West-Friesland.

In deze volleybal loze tijden is het belangrijk om iedereen te laten weten dat we volleyballers zijn, dat we niet kunnen wachten tot we weer met elkaar mogen volleyballen en bovenal dat volleybal LEEFT!

En dat gaan we doen, SAMEN!

Elke vrijdag tot de zomervakantie wordt er op de Instagram & Facebook pagina van ‘Volleybal LEEFT’ een nieuwe Volleybal Challenge geplaatst. Dit zijn kleine challenges die iedereen met een volleybal thuis kan uitvoeren. Dit zijn challenges waar iedereen thuis een video van kan maken. Die video’s gaan we massaal posten onder de hashtag #VolleybalLEEFT. En van al deze video’s wordt elke donderdag een compilatievideo geplaatst die op alle vereniging pagina’s gedeeld kan worden. Zo laten we zien aan heel Nederland dat volleybal LEEFT!

Aanstaande vrijdag (24 april) wordt de 1e Challenge geplaatst. Jullie krijgen hiervan allemaal een Instagram en een Facebook link toegestuurd. Deel de post op jullie vereniging pagina en samen met al onze leden gaan we de Challenges aan. Van jeugdleden tot DS1 spelers, van spelers uit HS1 tot de recreanten. Laat iedereen video’s van de Challenges posten onder #VolleybalLEEFT

Samen laten we zien wat ons verbindt, VOLLEYBAL!!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tank en schenk

Copyright © 2017 Volleybalvereniging V.V.W.