Volleyballen in Wervershoof!

9 maart 2020

Woensdagochtend 4 maart was het zover… Volleybalvereniging V.V.W. organiseerde het scholenvolleybaltoernooi van Wervershoof. In Sporthal de Dars en de Olympiahal was het een drukte van jewelste. Ruim 180 kinderen uit groep 6, 7 en 8 van De Schelp, De Werenfridus en de Gerardus Majella, gingen de strijd met elkaar aan. Niet alleen met elkaar maar ook door elkaar, geen school tegen school, maar alle kinderen gemengd in mixteams!

In het begin was het even wennen, maar daarna ging het er fanatiek aan toe. Veel kinderen hadden geoefend tijdens de gymlessen of hadden een clinic gevolgd en dat bleek ook wel tijdens de wedstrijden. Met o.a. teamnamen als De Bananen, De Meloenen, De Kiwi’s en Aardbeien was het een vrolijke boel bij Groep 6 en werd er hard gestreden in de Olympiahal om een 1e plek in de poule. In de Dars streden groep 7 en 8 om een 1e plek in de poule met o.a. de Walrussen, de Beren, de Krokodillen en de Koeien. Ieder team speelde 6 wedstrijden en in totaal waren er wel 40 teams in 10 poules!  Voor het winnende team in elke poule was er een medaille per speler en in 1 poule hadden we zelfs 2 winnaars. Het was een sportieve en gezellige ochtend met veel enthousiaste volleybalspelende leerlingen.

V.V.W. organiseert elk jaar een scholenvolleybaltoernooi in Wervershoof en Andijk. Wij hopen hiermee leerlingen enthousiast te krijgen voor het volleyballen. Vind je volleybal leuk om te doen en wil je vaker spelen? Kom dan een keertje meetrainen! Elke woensdagavond traint de jeugd van 18:30 tot 19:30 uur (volwassenen vanaf 19:30 uur) in de Dars in Wervershoof.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tank en schenk

Copyright © 2017 Volleybalvereniging V.V.W.