Niveau 6 kampioen!!

16 december 2018

Zaterdag 15 december streed ons niveau 6 team om het kampioenschap in de Kers in Hoorn. Het was het laatste toernooi van de eerste seizoenshelft. Ze moesten nog maar liefst 3 wedstrijden spelen en stonden bij aanvang slechts een half puntje voor op de nummer 2, dus alles kon nog gebeuren.

De vier meiden (Julie kon er helaas niet bij zijn i.v.m. een blessure) waren erg zenuwachtig. Af en toe gingen er ballen mis die normaal altijd goed gaan en de eerste twee wedstrijden waren dan ook erg spannend. Op de beslissende momenten deed VVW 1 echter gewoon wat het moest doen en werden er zelfs een paar smashes ingeslagen. Zo wonnen we beide wedstrijden toch met 2-0 en de derde wedstrijd werd vervolgens met gemak ook met 2-0 gewonnen. Het maximale aantal punten behaald deze toernooidag en dus niet meer in te halen door de nummer 2, Nivo 2. Uiteindelijk is VVW 1 zelfs nog 2 extra punten op Nivo 2 uitgelopen dit toernooi en zijn we overtuigend kampioen geworden!

Gefeliciteerd Sanne, Heba, Charissa, Romee, Julie en coach Lauwrensz! Super gedaan! Op naar de A-poule de tweede seizoenshelft! 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tank en schenk

Copyright © 2017 Volleybalvereniging V.V.W.