VVW MB1 laat Madjoe MB3 volledig kansloos

24 september 2018

VVW MB1 was zaterdag 22-09 te gast in Enkhuizen om het op te nemen tegen Madjoe MB3. Aan de start stonden helaas maar 5 spelers maar desalniettemin enthousiast genoeg om het seizoen te beginnen.

De eerste set was er eentje om niet snel te vergeten. Anna had duidelijk erg veel zin om te serveren want serveerde 25! punten op rij. De tegenstander had geen antwoord op de gevarieerde onderhandse service en áls de bal al terug kwam, waren het de andere spelers die het punt verzilverde. Een prachtige 25-0 zorgde voor blije gezichten in en buiten het veld. Een werkelijk fantastisch begin van het seizoen.
De overige wedstrijd was ook zeer overtuigend. Madjoe kon niet mee in het spel van de VVW-meiden en spelverdelers Louise en Annemarie konden hun aanvalsters naar hartenlust bedienen. Ashley en Danique konden kun punten eenvoudig maken en Anna was meer dan eens een plaag met haar opslag. Er werd zelfs even geëxperimenteerd met het penetreren en Annemarie set-upte ook nog even een balletje achterover naar Danique, die vervolgens heerlijk werd gescoord. Dat de tegenstander in de hele wedstrijd aanvallend maar 2 punten heeft gescoord is een groot compliment waard, want de concentratie bewaren tegen een veel mindere tegenstander is niet eenvoudig!
Met 11-25, 5-25 en 7-25 zijn we nooit in de problemen geweest.

Een héle dikke 0-4 overwinning is een prachtig begin van het seizoen voor onze meiden en die 0-25, die smaakt ook vandaag (zondag) nog steeds wel erg lekker!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tank en schenk

Copyright © 2017 Volleybalvereniging V.V.W.