Dames 2 wint in Uitgeest!

1 oktober 2017

Afgelopen donderdagavond 28 september stond om 21.30 uur de wedstrijd tegen Voluit DS2 op het programma, onze 2e wedstrijd van ’t seizoen. Een uur rijden en pas om 21.30 uur spelen op een doordeweekse avond, vooraf hadden we (ik) er niet al te veel zin erin. Stromende regen onderweg, echter rond 21.00 uur kwamen we aan bij Sportcentrum Uitgeest.

Rustig aan omkleden en om 22.00 uur kon de wedstrijd beginnen. De 1e set ging lekker, Natasha en Siebine begonnen op de bank en loodsten ons prima door de 1e set heen, we speelden ons eigen spel, met o.a. een nieuwe opstelling (2 spelverdelers). De buitenaanvallers Debbie en Marianne wisten goed de bal te plaatsen en te scoren, zodat we de set wonnen met 25-17!

In de 2e set, 1 wissel, Siebine sprong erin en Debbie bleef een setje aan de zijlijn, dankzij een goede servicedruk van Ilse en Mariska werd deze set ook gewonnen met 25-15. De 3e set besloot ik aan de kant te blijven, samen met Marianne. Natasha en Heidi gingen spel verdelen. Deze set werd superspannend, we stonden een tijd lang een paar punten voor maar op 19-19 kwam Voluit DS2 langszij. Een paar time-outs en een paar goede aanvallen later kwamen we van een achterstand van 23-24, terug naar 25-25. Uiteindelijk pakten we deze set met 27-25, echt supergoed!!! Ondertussen via de app live-verslag gegeven van de wedstrijd aan het thuisfront (coach Johan en aan Kathalein en Martine, die helaas niet konden meespelen). Never change a winning team, dus besloten ik en Marianne om de 4e set ook aan de kant te blijven.

De 4e set was een stuk eenvoudiger dan de 3e, met 25-14 wonnen we deze overtuigend! We gingen echt voor elke bal tijdens deze wedstrijd, dus verdiende winst voor ons allemaal. Echt superblij en onze eerste 5 punten zijn binnen voor dit seizoen, hopelijk volgen er nog vele punten meer!!! In de dikke mist reden we terug naar huis, waar we rond 00.45 uur weer in Wervershoof aankwamen, echter met een goed humeur!

Op naar de volgende overwinning…

Renate


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tank en schenk

Copyright © 2017 Volleybalvereniging V.V.W.