VVW Volleybal
De Dars
Dol Finance
Loonburo Westfriesland
Zoek een ZZP-er
Ipsis

De trainingen beginnen op de woensdag na kermis: 24 augustus

Zie het bijgevoegde PDF-bestand voor een volledig overzicht van de teams!

zondag 26 juni 2016 10:30

Op zondag 26 juni 2016 organiseren we al weer voor de zeventiende keer het Vooroever beachvolleybaltoernooi.

​Zaterdag 11 juni is weer de Rabo-fietstocht gereden. Op een lichte spat regen na prima weersomstandigheden. Deze keer 6 VVW-leden binnen de gelederen: Rosanne en Louise namens de jeugd, Laura, Debbie, Rick en Ben namens de senioren.

woensdag 01 juni 2016 (Gehele dag)

Fantastisch! Het eerste wat in ons, als vereniging door het hoofd ging. Na een aantal jaar van afwezigheid hebben wij gisteren te horen gekregen ingeloot te zijn voor de DEEN jeugdsponsor aktie 2016 !!

Jaarlijks organiseert oa DEEN Wervershoof de jeugdsponsor aktie voor verenigingen rondom Wervershoof. Het doel van deze aktie is om geld in te zamelen voor de verenigingen in de buurt. Na een aantal jaar afwezigheid zijn wij er dit jaar gewoon weer bij.

Beste volleyballer,

Heb je zin in een actieve en gezellige zomer? Ben je ook gek op lekker volleyballen, trainen, gek doen met andere volleyballers en op kamp gaan? Dan is dit zeker weten iets voor jou!

De Nevobo organiseert al jaren volleybalkampen voor volleyballers van 10 tot en met 19 jaar. Onder professionele begeleiding ben je de hele dag bezig met je favoriete sport. Naast fanatieke trainingen van bekende en minder bekende volleyballers en binnen- en buitentoernooien staan er ook nog andere bijzondere activiteiten op het programma.