VVW Volleybal
De Dars
Dol Finance
Loonburo Westfriesland
Zoek een ZZP-er
Ipsis

…. speel om die man heen! Heel even had ik de illusie dat de tegenstander het over mij had tijdens een setwisseling. Even later hadden ze het over die ‘lange’… . Johan deed ook mee, dus mijn euforie was van korte duur.

Er zijn nieuwe teamfoto's gemaakt van Dames 2, Dames 4, Heren 1, Heren 3, Heren 4 en Heren 5

Binnekort volgen de overige teams.

Woensdag 11 januari zou een spannende wedstrijd worden voor Dames 1! De goed getrainde en energieke dames zijn er klaar voor om NIVO/Westvolver te laten zien wat ze kunnen.

Laura laat in de eerste set al even zien dat ze er klaar voor is en maakt een lange serie tijdens het serveren. De tegenstander moet vanaf minuut één terugvechten, maar begint wat rommelig. VVW staat in de eerste set voor met 23-17, maar ineens slaat NIVO/Westvolver terug en moet VVW zich even herpakken. Toch sluiten we de eerste set af met 26-24 winst!

… daar hadden we deze keer mee te maken. Zaterdag 14 januari reden we weer - met een nagenoeg volledige bezetting, met dank aan Tineke en Lindy (Johan noem ik maar niet meer op, want dan blijf ik bezig) – richting De Sluis.
VVW 1 moest de strijd aanbinden tegen de eerste categorie, terwijl VVW 2 het wat ‘rustiger’ aan kon doen tegen de twee middenmoters.

… is natuurlijk een mooie kerstgedachte, maar je kunt hierin natuurlijk ook overdrijven (-;.
Zaterdag 17 december waren we weer present in de Sluis en hoe! Voor de tweede keer op rij hadden we een volledige bezetting. Beide teams speelden achter elkaar op hetzelfde veld, zodat we de verrichtingen van elkaar vanaf de bank konden bewonderen.