VVW Volleybal
De Dars
Dol Finance
Loonburo Westfriesland
Zoek een ZZP-er
Ipsis
zondag 25 juni 2017 10:30

Op zondag 25 juni 2017 organiseren we al weer voor de achttiende keer het Vooroever beachvolleybaltoernooi.

 

…. van een prachtige fietstocht in mijn geboortestreek met mijn broers en zussen (uiteraard mocht de ‘kouwe kant’ ook mee en voor jullie geruststelling: het weer viel mee) vond in De Sluis een bijna historisch moment plaats. Voor voorlopig de laatste keer trad VVW aan met 2 teams. Ook deze keer kostte het weer heel wat ‘administratie’ en heen en weer gemail om 2 teams bijeen te sprokkelen. Op de valreep zorgden Johan, Lindy, Carla, Hans en Arie ervoor dat we toch weer compleet waren. Een mens moet er soms wat voor over hebben … .

…. kostte het deze keer om 2 teams samen te stellen. Op 1 april reden we met 8 personen richting Hoogkarspel, van wie één geblesseerd en twee opgeroepen uit onze ‘reservebank’. Tineke van het bestuur maakte onze teams compleet. Nou ja …. compleet. Het einde van het seizoen is in beeld en dat is te merken; overigens had ieder hiervoor zijn of haar reden en dat kan (mag).

woensdag 17 mei 2017 19:00

VVW organiseert op woensdagavond 17 mei en 24 mei het Marc Deen toernooi, dit ter afsluiting van het seizoen 2016/2017.

Dit toernooi wordt gespeeld van 19.00 tot 22.00 uur in sporthal “De Dars”te Wervershoof.

Inschrijvingen staat open voor iedereen die graag wil volleyballen zoals Bedrijven-Verenigingen-Familie`s-Vriendengroepen-Buurtverenigingen maar ook de huidige teams van VVW zijn van harte welkom hetzij wel gemixt.