VVW Volleybal
De Dars
Dol Finance
Loonburo Westfriesland
Zoek een ZZP-er
Ipsis

… en ook deze keer zonder jullie verslaggever. Traditiegetrouw vallen de eerste competitiewedstrijden altijd samen met een familieweekend dat elk 3e weekend van september plaatsvindt. Een kort verslag ‘op afstand’ dus deze keer.. Omdat ook Brenda, Chris, Hans, Arie (jawel, hij is er weer…!) ieder om een eigen reden niet beschikbaar waren, hebben we ook deze keer een beroep kunnen doen op onze ‘oud-spelers’ Dorien en Sharon en natuurlijk onze Johan die we voor de zekerheid maar een plaatsje in de basis hebben gegeven.

De trainingen beginnen op de woensdag na kermis: 24 augustus

Zie het bijgevoegde PDF-bestand voor een volledig overzicht van de teams!

zondag 26 juni 2016 10:30

Op zondag 26 juni 2016 organiseren we al weer voor de zeventiende keer het Vooroever beachvolleybaltoernooi.

​Zaterdag 11 juni is weer de Rabo-fietstocht gereden. Op een lichte spat regen na prima weersomstandigheden. Deze keer 6 VVW-leden binnen de gelederen: Rosanne en Louise namens de jeugd, Laura, Debbie, Rick en Ben namens de senioren.

woensdag 01 juni 2016 (Gehele dag)

Fantastisch! Het eerste wat in ons, als vereniging door het hoofd ging. Na een aantal jaar van afwezigheid hebben wij gisteren te horen gekregen ingeloot te zijn voor de DEEN jeugdsponsor aktie 2016 !!

Jaarlijks organiseert oa DEEN Wervershoof de jeugdsponsor aktie voor verenigingen rondom Wervershoof. Het doel van deze aktie is om geld in te zamelen voor de verenigingen in de buurt. Na een aantal jaar afwezigheid zijn wij er dit jaar gewoon weer bij.